I mer än 20 år har vi haft förmånen att jobba med en massa härliga kunder som hjälpt oss att utvecklas till den omtyckta salong vi är idag.

Ett besök hos oss är inte bara ett tillfälle då du ska klippa dig, utan också en stund av avkoppling där du unnar dig själv det där lilla extra. Ett skönt avbrott i den stressiga vardagen.

Schamponering med massage av hårbotten, kanske en inpackning, klippning och kanske ny färg? Vi erbjuder också vaxning, plockning och färgning av bryn samt öronhåltagning. 

Anki Berglund
Frisör, Salongsägare

Anki är en trygg och erfaren frisör som alltid är mån om sina kunder. Med sin långa erfarenhet ser hon vad du som kund passar bra i, både färg och form. Anki driver även butiken Ugglan mode och design i stan där hon säljer kläder för både män och kvinnor.
 

 

Hanna Larsdotter 
Frisör

Våran sprudlande böna från Åre. Började på salongen i mars 2016.
Hanna har alltid glimten i ögat och du får en trevligstund med ett riktigt gott skratt. Är du sugen på en ny look eller en färgförändring? Hanna är superduktigt på färg och vill alltid sätta guldkat på din behandling.
Hon gjorde sin frisörutbildning på parksolan och tog sitt gesällbrev våren 2008 

Martina Gulino - MAMMALEDIG 
Frisör

Martina började på salongen i september 2015
Hon är kreativ och noggrann som frisör och gör allt för att du som kund ska känna dig trygg i stolen. Älskar mötet med nya människor och vill göra din upplevelse på salongen till en fin stund.
Martina utbilldade sig på Ann Pettersson Hairdesignschool och tog sitt gesällbrev våren 2016   

 

I Salong Ankis lokaler hittar du också

Anna-Maria Melin 

Certifierad fransstylist 
Hudvårdskonsult Mary kay 

Tel: 073-8381395

facebymia@outlook.com
www.annamaria.melin.marykay.se 

Instagram @facebymia

 
www.himlenochhavet.se
Instagram: Himlenochhavet