(Läs gärna igenom prislistan innan ni bokar så rätt behandling bokas, där står även annan viktig information om avbokningar osv.)


ÖPPETTIDER 

Måndag- Fredag: 09.18.00
LÖR-SÖN -STÄNGT

(ringer ni på eftermiddagen och vi inte svarar kan vi stängt igen lite tidigare för dagen)

Vi skämmer gärna bort dig lite extra! 


I mer än 20 år har vi haft förmånen att jobba med många härliga kunder som hjälpt oss att utvecklas till den omtyckta salong vi är idag.

Vi tycker att det är viktigt att verkligen lyssna och vara lyhörd för hur du som kund vill ha det, samt att ta den tid som behövs för att du ska känna dig nöjd.

  

Du hittar oss i fräscha lokaler med handikappanpassad ingång i Sund, där vår skickliga personal tar hand om dig på bästa sätt. 

 

Varmt välkommen till oss på Salong Anki

Salongens instagram bilder

7

Martina kommer att jobba torsdag 15/8 fm fredag 16/8fm denna vecka och måndag 19/8 tisdag 20/8 Så passapå att boka in er innan skolstarten 👏🏼👏🏼 tel 0660-55551 eller online www.salonganki.se

23

En före och efterbild på fina Elin🙌🏻💕/Anki #beigeblondehair #olaplex

46

Vill tacka alla fina kunder som jag fått ta hand om under sommaren! Efter idag går jag på lite semester och fortsatt mammaledighet några månader till. Men rätt som de är så kan det hända att jag dyker in på salongen lite nu och då och erbjuder tider! Så håll utkik! Nästa vecka kommer vi ha stängt (v.32) och veckan därpå (v.33) är Anki på plats. Vill också passa på att önska alla en fortsatt trevlig sommar 🤗🌼😎

Nu finns Olaplex i vår Salong.
- Olaplex flyttar gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hår utan att äventyra hårets kvalitet. Håret blir starkare, friskare och ger ett mer långlivade färgresultat med vitalitet. 
Olaplex kan användas i färg,blekning & en intensivvård som reparerar & stärker det mest skadade hår så att det blir fantastiskt, glänsande & starkt. 

loading...